DR ZOGIĆ ZAKUKAO NA FEJSBUKU! Nisam bio psihički sposoban da radim pa sam uzeo bolovanje! Potvrdio pisanja np medie da je bio na bolovanju sa šifrom depresija? (foto)

Novi Pazar – Hirurg Enes Zogić potvrdio je danas na svom facebook profilu pisanja pojedinih medija da je tačno da je bio na bolovanju u vreme najjačeg udara korona virusa na Novi Pazar!

Zogić je u dokumentima koje je objavio sakrio šifru neuropsihijatra o kojoj je danas govorio i direktor OB Novi Pazar Meho Mahmutović a o kojoj je ranije pisano na facebook stranici np media group.

Na postu koji je napisao Zogić vidi se da je sakrio o kakvom oboljenju se radi.

DR ENES ZOGIĆ

Jedan od vodja i glavnih proizvodjača navodnog nezadovoljstva zdravstvenih radnika, protesta kojim se traže ostavke direktora i rukovodstva Opšte bolnice je Dr Enes Zogić. Evo kratko u par rečenica o kakvom junaku i patrioti Pazarske čaršije se radi… To je hirurg koji je na početku epidemije u martu pobegao na bolovanje i doneo dijagnozu Dg.F32.9 (Depresija), doneo je papir načelniku hirurgije da nije sposoban da operiše i da ulazi u salu zbog psihijatrijske dijagnoze. Bio je mesec dana na bolovanju. Zogić ima i bezbroj prijava od drugih načelnika sa drugih odeljenja da je odbijao da ide u konsultacije. Po povratku sa bolovanja sve vreme je provodio u zelenoj (bezbednoj) zoni a sada javno izlazi u javnost i priča samo njemu znane priče o situaciji za vreme Korona virusa a uopšte nikada i nijednom nije preskočio u nijednu crvenu zone Regionalnog Covid centra koji je bio u Novom Pazaru. Naš zaključak je, da je on verovatno dobio obećanje od nekog političkog lidera sa ovih prostora da će dobiti direktorsko mesto ako bude pravio bunt po bolnici i blokirao normalno funkcionisanje iste.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO