Dr Mahmutović: Dobre vesti za zdravstvo u Novom Pazaru, potpisali smo strateški sporazum

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar dr Meho Mahmutović potpisao je u Beogradu strateški sporazum sa nekoliko beogradskih zdravstvenih ustanova o još boljem i kvalitetnijem lečenju pacijenata koji se leče u novopazarskoj bolnici. Sporazum podrazumeva dolazak lekara specijalista u Novi Pazar koji će vršiti ne samo preglede već i neke operacije koje kod nas do sada nisu mogle da se izvode. Inace, potpisivanje ovog sporazuma inicirao je i saradnju podržao ministar zdravlja  Zlatibor Lončar.

“Pacijenti  koji se leče u novopazarskoj bolnici od sada će imati bolje i još kvalitetnije lečenje a mi kao zdravstvena ustanova smo dužni da im to pružimo i obezbedimo”, kazao je direktor Opšte bolnice Novi Pazar dr Meho Mahmutović.

Dr Mahmutović je istakao da sve ovo ne bi moglo da funkcioniše da nije bilo podrške ministra Zlatibora Lončara na čiju inicijativu je i doslo do potpisivanja ovog sporazuma. Ministar Lončar rekao je da prve rezultate ove saradnje očekuje već krajem godine.

Ministar Lončar i dr Mahmutović su rekli da će saradnja ove dve zdravstvene ustanove od sada biti još bolja a sve u korist i za dobrobit pacijenata našeg regiona.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO