Dr.Ćorovć: Grad mnogo uradio za zdravstvo

„Gradska uprava je posljednjih nekoliko godina mnogo uložila u zdravstvenu infatsrukturu, a sve u cilju da građani dobiju što bolju medicinsku uslugu u Novom Pazaru“, rekao je direktor Doma zdravlja dr Ervin Ćorović prilikom obilaska radova na izgradnji novih parking mjesta u krugu te zdravstvene institucije.

Još ljepši izgled veleleponoj zgradi nove Hitne pomoći, daće i sređen plato u krugu Doma zdravlja, koji će pacijentima služiti za parking. Direktor JP za uređenje građevinskog zemljišta Mujo Šaćirović kaže da je Novi Pazar veliki grad, te da ovuda dvevno prođe veliki broj građana, i da je proširivanje parking prostora bilo neophodno.

Osim što će vizuelno izledati  lepše, izgradnja novih parking mjesta u krugu Doma zdravlja, riješiće veliki problem parkinga u ovoj zdravstvenoj instituciji.

Direktor dr Ervin Ćorović ocenjuje ovaj projekat veoma značajan i  izrazio zadovoljstvo što je poslednjih nekoliko godina lokalna samouprava uradila mnogo za zdravstvo u Novom Pazaru.Izgradnja platou u krugu doma zdravlja samo je jedno od 10 lokacija u gradu, u kojima se radi, ulice se pripremaju za asfalt, rekonstruiše se vodovodna mreža, izgrađuju fekalna i kišna kanalizacija, a građevinska sezona traje dok to budu dozvoljavali vremenski uslovi.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO