Od kompanije Zepter I donatora okupljenih oko humanitarke Safije Muratović stigla je još jedna donacija za novopazarske zdravstvene instutucije. Reč je o vrednoj  nemedicinskoj opremi za ginekologiju, hiruško odeljenje, a donacijom je obuhvaćen i novopazarski Dom zdravlja.

Računarska oprema, ćebad, posteljina i aparat za pročišćavanje vazduha za ginekološko odeljenje i hirurgiju, ali i vredna oprema za Dom zdravlja stigla je danas od donatora okupljenih oko humanitarke Safije Muratović i  kompanije Zepter. Direktor Opšte bolnice dr Meho Mahmutović izrazio je zahvalnost ovoj Novopazarki koja već godinama pomaže zdravstvene institucije.

I ova donacija je obezbeđena s namerom da zaposlenim medicinskim radnicima olakša posao, a pacijentima obezbedi prijatniji boravak u bolnici. Poznata humanitarka Safija Muratović  se već dugi niz godina bavi humanitarnim radom pomažući svima, a posebno pacijentima na bolničkom lečenju. Ona je zadovoljna što je sve veći broj onih, koji  žele da pomognu.

Donacijom je obuhvaćen I novopazarski Dom zdravalja, koji je za terapijsku službu dobio nemedicinsku opremu. Posredstvom Safije Muratović nešto ranije za ovu prostoriju kupljene su I trakaste zavese.