Donacija za zdravstvene instutucije od kompanije Zepter i Safije Muratović

NOVI PAZAR – Od kompanije Zepter i donatora okupljenih oko humanitarke Safije Muratović stigla je još jedna donacija za novopazarske zdravstvene instutucije. Reč je o vrednoj nemedicinskoj opremi za ginekologiju, hiruško odeljenje, a donacijom je obuhvaćen i novopazarski Dom zdravlja.

Računarska oprema, ćebad, posteljina i aparat za pročišćavanje vazduha za ginekološko odeljenje i hirurgiju, ali i vredna oprema za Dom zdravlja stigla je danas od donatora okupljenih oko humanitarke Safije Muratović i kompanije Zepter. Direktor Opšte bolnice dr Meho Mahmutović izrazio je zahvalnost ovoj Novopazarki koja već godinama pomaže zdravstvene institucije.

I ova donacija je obezbeđena s namerom da zaposlenim medicinskim radnicima olakša posao, a pacijentima obezbedi prijatniji boravak u bolnici. Poznata humanitarka Safija Muratović se već dugi niz godina bavi humanitarnim radom pomažući svima, a posebno pacijentima na bolničkom lečenju. Ona je zadovoljna što je sve veći broj onih, koji žele da pomognu.

Donacijom je obuhvaćen I novopazarski Dom zdravalja, koji je za terapijsku službu dobio nemedicinsku opremu. Posredstvom Safije Muratović nešto ranije za ovu prostoriju kupljene su I trakaste zavese.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO