Novi Pazar – Kako Sandzakhaber nezvanicno saznaje danas je u popodnevnim časovima uhapšen Ismet Ramović zbog osnovane sumnje prevara!

Ramović je ženi ubijenog vlasnika menjačnice “Dolar” tražio 500 evra da joj kaže ko joj je ubio muža. Saznajemo da mu je žena ubijenog dala traženi novac. Ramović je nakon toga nestao. Supruga ubijenog Alića je uvidevši da je prevario Ramovića prijavila policiji a on je tek danas uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48h.

Ismet Ramović široj javnosti je postao poznat nakon što je na Zukorlićevoj televiziji bio “Svedok kriminala” a predstavnici grupacije okupljene oko Zukorlića i perdstavnici političke partije BDZ Sandžaka njega su nazivali herojem.

4 KOMENTARA

  1. Kako da uhapse tog Muamerovog Heroja , mora da je i njih prevario pa je ostao bez Muamerovog Blagoslova.

  2. Ovaj prvi PZ je prvo nepismen,pa je pismen?Sad decko stavi neki komentar na japanskom,da se razlikuje od drugih ali obavezno napisi da je ovaj covek debil,posto ti nisi ni debilcina 😉 Ja ne znam da li ima smisla ovde i postavljati komentar jer kontam da ako se ovaj covek ne pljune,komentar nece ni ostati duze od pola sata na stranici…Zao mi je tog coveka i podrzavam ga jer ako ne govori istinu onda je zaista expert,uvek sam skeptik ali mislim da ovaj covek govori istinu no nije na meni da prosudim,voleo bih da se to istrazi kao sto nikada nece…Sramota me je gde zivim!

Comments are closed.