Dolazak “Delija” pod znakom pitanja!?

Novi Pazar – Navijači Crvene Zvezde ipak neće biti prisutni na utakmici FK Novi Pazar – FK Crvena Zvezda koja se igra na “Džehenem Parku” nezvanično saznaje Sandžakhaber.

Naime “Delije” su planirale da dođu u Novi Pazar “neorganizovanim” putem dakle, samoinicijativno što je opasno pa bezbednost građana Novog Pazara ističe naš izvor.
Kako saznajemo, FK Novi Pazar poslao je Zvezdi pismo u kojem traže odgovor od tog kluba da li oni organizuju dolazak svojih navijača. Ako odgovor bude da organizuju “Delije” će morati da dođu u autobusima.
Ukoliko FK Crvena Zvezda ne bude stajala iza svojih navijača i ne bude organizovala njihov dolazak ulaz u Novi Pazar će biti zabranjen.
U međuvremenu saopštenjem za javnost oglasio se Fk Novi Pazar
UO FK Novi Pazar odobrio je 400 ulaznica za navijače FK Crvena zvezda. O ovoj odluci su na današnjem sastanku obavešteni prisutni prestavnici MUP-a, tužilaštva, žandarmerije, komesar za bezbednost FSS i komesari za bezbednost oba kluba.

Nakon toga svi prisutni doneli su zaključak da je jedini mogući način za bezbedno organizovanje utakmice 24.kola JSL između FK Novi Pazar i FK Crvena zvezda ako FK Crvena zvezda organizuje dolazak svoje navijače u skladu sa važećim pravnim propisima. U suprotnom pojedinačan dolazak gostujućih navijača ne bi bio bezbedan.

Komesar za bezbednost FK Crvena zvezda obavestio je sve prisutne da FK Crvena zvezda neće organizovano voditi svoje navijače.

O ovome smo i pismeno obavestili FK Crvena zvezda i zatražili u pisanom obliku zvanični stav kluba da dostave do 17h. danas. Imajući u vidu da FK Crvena zvezada nije na naš zahtev odgovorila do 19h FK Novi Pazar nemože garantovati bezbednost gostujućih navijača.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO