DODIK RADOSTAN ZBOG SRPSKOG NAORUŽANJA! Opremanjem srpske vojske bezbednije oseća i Republika Srpska

Jačanje srpskog vazduhoplovstva pozdravlja i predsednik Republike Srpske. Milorad Dodik kaže da se opremanjem srpske vojske bezbednije oseća i Republika Srpska. Nama je veoma važno da Srbija ima moć i snagu da odbrani državu, rekao je Dodik za RTS.
Za Republiku Srpsku to je, kako kaže Dodik, veoma dobra vest imajući u vidu naraslu konstelaciju nestabilnosti u regionu.
Izjava Milorada Dodika
“Nama je veoma važno da Srbija ima moć i snagu da odbrani i državu. Mi verujemo Republici Srpskoj, ali ona (Srbija) je garant Dejtonskog sporazuma. U svakom slučaju mislim, dugogodišnji napori samog premijera i dobri odnosi su doprineli da to završi i mogu samo da čestitam i Srbiji i premijeru veliki uspeh”, rekao je Dodik.
Mi želimo snagu Srbije koja je garant stabilnosti u regionu i zemlja od koje zavisi mir u samom regionu, rekao je predsednik RS.
“Republika Srpska pozdravlja apsolutno sve uspehe koje Srbija ostvaruje, a ovo je nesumnjivo uspeh u pogledu odbrane i dugoročne stabilnosti same Srbije, izbegavanje bilo kakvih mogućih budućih pretnji Srbiji zbog nemogućnosti da se ona brani – nesumnjivo pojačava svoj politički kapacitet”, istakao je Dodik.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO