Nedjelja, 4 Decembra, 2022

Dodeljene američke muzičke nagrade: Lejdi Gaga došla na “konju”

404730_20131125reutersmario-anzuonilos-angelesdi005888177_ff

Dodela američkih muzičkih nagrada se održala sinoć u “Nokia” teatru u Los Anđelesu, te je pored odličnih nastupa Rijane i Džastina Timberlejka, ipak Lejdi Gaga pokupila svu pažnju. Kao i uvek.

Naime kontraverzna pevačica se pojavila na crvenom tepihu jašući “konja”. Međutim taj konj se sastojao od dva momka u kostimu ove životinje, koji su nosili pevačicu do samog ulaza u “Nokia” teatar.


[HD] Lady Gaga – Do What U Want [feat. R… by IdolxMuzic

Ni pevačicin nastup nije bio ništa ukusniji od njenog pojavljivanja na crvenom tepihu, te je Gaga zajedno sa Kelijem izvela novi hit “Do what you want”, u kome simuliraju seks na sceni.
Dodeli su prisustvovale razne zvezde iz sveta muzike i filma, tako da su se na crvenom tepihu mogli videti i Kristina Agilera kao i glumica Ema Roberts.

Rijana je osvojila nagradu za muzičku ikonu, a priznanje joj je uručila majka, te je nakon primanja nagrade otpevala i pesmu “Diamonds”.


Rhianna – Receives Icon Award & Performs… by IdolxMuzic

Džastin Timberlejk je takođe priredio odličan nastup, te je predstavio javnosti svoju novu pesmu “Drink you away”, koja će se naći na njegovom novom albumu “20/20”.


Justin Timberlake – Drink You Away – AMA's 2013 by IdolxMuzic

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO