DOBRODOŠAO KUĆI! Alividić se vratio u FK Novi Pazar

Novi Pazar – Fudbalski klub Novi Pazar angažovao je danas ofanzivnog igrača Envera Alivodića, koji je s tim superligašem potpisao ugovor na godinu dana.

 Alivodić se vratio u Novi Pazar

“Srećan sam što ću ponovi biti deo ovog kluba i grada, tu sam počeo fudbalsku karijeru i proveo njen veliki deo. Znam šta se od mene očekuje i spreman sam maksimalno da pomognem ovom timu”, rekao je Alivodić.
On je pojasnio da je sa Novopazarcima dogovorio da u slučaju povoljne inostrane ponude do kraja letnjeg prelaznog roka, ipak, može promeniti sredinu kao slobodan igrač.
Alivodić se vraća na domaću scenu posle godinu i po, a njegov poslednji klub u Srbiji bila je novosadska Vojvodina.
“U Vojvodini sam imao priliku da radim sa sadašnjim trenerom Pazara Zoranom Marićem, mislim da ćemo opet imati uspešnu saradnju. Dobro se poznajemo, znam kakvi su njegovi zahtevi i šta očekuje od mene”, podsetio je Alivodić.
Ovaj 31-godišnji fudbaler naveo je da Novi Pazar sa još nekoliko pojačanja može da napravi kvalitetan tim, ali da je nezahvalno prognozirati domete u elitnom rangu.         
“Ne treba ništa obećavati, malo se kasnilo sa pripremama i nismo od početka bili svi na okupu”, dodao je Alivodić.    
Novi kapiten Pazaraca izrazio je očekivanje da će prvenstvo biti zanimljivo i neizvesno.
“Mislim da ovakav sistem takmičenja donosi interesantu borbu, zanimljivije je nego što je bilo ranije”, ocenio je Alivodić.
Enver Alivodić je poslednji angažman imao u Australiji, gde je nastupao za Njukasl Džetse, a osim Vojvodine i Novog Pazara ranije igrao i za kiparski Enozis Neon, BSK iz Borče, Čukarički i niški Radnički.
M. Minić/Rtvnp

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO