Đorđević čestitao ekipi osvojen bod u Pazaru: Bog nas je nagradio

BEOGRAD – Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Djordjević čestitao je danas svojoj ekipi na velikoj borbi i osvojenom bodu u Novom Pazaru.

“Kada ostanete sa igračem manje posle samo nekoliko minuta, jako je teško igrati po ovakvom terenu. Želim da čestitam mojim momcima koji su imali jako tešku polusezonu, imali smo mnogo turbulencija, uspona i padova”, rekao je Djordjević, prenosi klub.

“U poslednje dve utakmice nismo imali sreće i mislim da nas je danas Bog nagradio, a ne poklonio, osvojili smo bod i mogli čak i da pobedimo”, dodao je on.

Fudbaleri Vojvodine odigrali su danas u Novom Pazaru nerešeno 1:1, u utakmici 21. kola Super lige Srbije, poslednjeg u jesenjem delu sezone.

Vojvodina je završila utakmicu sa dvojicom igrača manje jer su crvene kartone dobili Momčilo Mrkaić u šestom i Mihajlo Nešković u 72. minutu.

“Svaka čast momcima što su uzeli bod na ovakav način, sa devetoricom igrača, protiv ekipe koja ima jedan poraz i to od Partizana u poslednjih devet utakmica. ;Ostaćemo na četvrtoj poziciji, koja vodi u Evropu, što je prevashodno i bio cilj i čestitam mojoj ekipi na tome”, rekao je Djordjević i zahvalio Novom Pazaru na “lepom gostoprimstvu”.

Vojvodina je četvrta na tabeli sa 30 bodova, dok je Novi Pazar na 14. poziciji sa 17 bodova.

Super liga Srbije biće nastavljena 12. februara utakmicama 22. kola, u kojem će Novi Pazar gostovati Metalcu, a Vojvodina će biti domaćin Napretku.

indeksonline.rs/Beta

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO