Naslovna Featured Istaknuto Đokić: Skor 9/4 bi bio odličan

Đokić: Skor 9/4 bi bio odličan

Trener košarkaša Novog Pazara Boško Đokić rekao je da sledi izuzetno važna i teška utakmica 12. kola Druge lige protiv Zdravlja u Leskovcu, ali da će njegovi igrači pokušati da protivnika uvedu u svoj ritam i ostvare pobedu.

“U ubrzanom smo ciklusu, biće to treći meč za sedam dana, a dobro je što ćemo nakon toga imati 35 dana za odmor i pripreme. Poput Pirota, Zdravlje verovatno neće konkurisati za elitu, pripada drugoj grupi timova i ima jak domaći teren”, rekao je Đokić.

Uoči poslednjeg meča u prvom delu sezone, Novopazarci imaju četvrti učinak u ligi sa osam pobeda i četiri poraza, uz utakmicu više.

“Bilo bi odlično da posle ovog meča budeno na skoru 9/4”, ocenio je Đokić.

Zdravlje je u dosadašnjem toku prvenstva ostvarilo šest trijumfa i pet neuspeha, pa je na deobi šestog mesta sa Planom, Pirotom i Klikom.

“Iskusan su i dobro izbalansiran sastav, sa košarkašima iz Leskovca i okoline. Ovu ligu znaju napamet, većina ih je igrala i KLS. Spoljna linija im je jedna od najboljih u ligi, pa nema sumnje da predstoji vrlo teška utakmica”, naveo je Đokić.

Košarkaška utakmica između Zdravlja i Novog Pazara igraće se sutra od 18 časova u hali Sportskog centra Dubočica u Leskovcu.

M. Minić

Exit mobile version