Naslovna Featured Istaknuto Đerlek: Cela bolnica pretvorena u COVID imamo sve neophodno tražim jedinstvo

Đerlek: Cela bolnica pretvorena u COVID imamo sve neophodno tražim jedinstvo

djerlek:-cela-bolnica-pretvorena-u-covid-imamo-sve-neophodno-trazim-jedinstvo

NOVI PAZAR – Novoimenovani koordinator Opšte Bolnice u Novom Pazaru dr Mirsad Đerlek izjavio je danas da će se ta ustanova svom snagom boriti protiv zla koje je zadesilo taj grad.

On je rekao da traži jedinstvo naroda i da će danas doći još 20 ljudi ali i medicinski radnici iz Sarajeva i Turske da pomognu.

“Ubeđen sam da ćemo pobediti koronu ako budemo odlučni. Znate da sam i ja imao koronu, da mi je skoro majka preminula od te bolesti ali neću da se predam, daću sve od sebe zajedno sa timom i kolegama” rekao je Đerlek.

Podsetivši da ništa nije lako, rekao je da će srce i živote ostaviti da se spasi svaki život i svaki pacijent u toj ustanovi.

“Ova bolnica ima sve što se tiče lekova i aparature, nemamo kadrove ali hvala Bogu i dobrim ljudima, vladi Srbije, Predsedniku i svim koji se trude mi dobijamo sada i kadrove, tako da sa tim nemamo problema i ubeđen sam da ćemo uspeti” kazao je on.

Đerlek je kazao da je cela Bolnica pretvorena u COVID Bolnicu i da će imati preko 300 kreveta i da niko neće imati problema sa kiseonikom niti bilo čime.

Nakon pogoršanja zdravstvenog stanja direktora Opšte Bolnice Meha Mahmutovića, danas je imenovan koordinator Mirsad Đerlek koji je pre obavljao funkciju direktora te Bolnice.

Exit mobile version