Naslovna Sandžak Novi Pazar Direktor “Doma” u Tutinu pokušao da zataška pljačku pošte!

Direktor “Doma” u Tutinu pokušao da zataška pljačku pošte!

Novi Pazar – Tutin – Prvog radnog dana u godini, 3. januara, Radovan Radivojević, štićenik Doma za stara lica ometena u razvoju iz Tutina krenuo je u poštu da pošalje pismo. Kada je ušao u poštu, oko 15 sati pred samo zatvaranje poslovnice, Radovan nije zatekao nikog za šalterom, jer je službenica bila u toaletu, pa je otvorio fioku u kojoj je pronašao oko 80.000 dinara, koje je stavio u džep.

Potom je završio posao radi koga je i došao, poslao je pismo i mirno izašao iz pošte, kao da se ništa nije dogodilo.

Prema riječima sagovornika upoznatog sa istragom, Radivojević je potom otišao u obližnju prodavnicu mobilnih telefona, gdje je cimerima iz Doma kupio novogodišnje poklone – tri mobilna telefona.

Da novac u Pošti nedostaje otkriveno je prilikom zatvaranja blagajne i odmah je alarmirana policija. Iskusnim operativcima nije bilo teško da otkriju lopova, pa su se uputili u Dom, u posjetu Radovanu.

Rade je odmah priznao da je on uzeo novac, ali je objasnio da je to učinio kako bi obradovao svoje prijatelje za praznike.

Novac koji nije potrošio na mobilne telefone Radovan je predao policajcima, koji su zaplijenili i poklone cimera. Novac je vraćen pošti, a protiv Radovana je pokrenuta krivična prijava.

Ovaj slučaj sadašnji direktor doma za nezbrinuta lica pokušao je da zataška jer policija do sada nije izdala nikakvo saopštenje za javnost. Izvor blizak “Domu” obavjestio nas je da je “Direktor Doma je ceo slucaj zataskao sa celnicima poste jer je i sam direktor nekad bio komandir policijske stanice u Tutinu”

Exit mobile version