Novi Pazar – Predsednik SNP Mirsad Đerlek izjavio je da oni koji su napadali članove koalicije SDP – SNS da su beogradski izjdanici postali su privesci beogradskih privezaka. Đerlek čija je partija podržala koaliciju SNS-SDP izjavio je dau budućoj Vladi sigurno neće biti ni Ugljanin ni Zukorlić.

Đerlek je predsednika SNS Aleksandra nazvao budućim premijerom Vlade I pozvao Bošnjake,I sve građane Sandžaka da glasaju za listu broj 1 na kojoj su SDPS, SNP I drugi partneri. On je  istakao da u budućoj Vladi sigurno neće biti ni Ugljanin ni Zukorlić.
‘’Gospodin Ugljanin sigurrno ne može biti član buduće Vlade Republike Srbije, koji je politička prošlost, a to ne može biti ni ovaj drugi, Muamer Zukorlić koji je postao privezak beogradskih privezaka. Sve nas je pre dve godine nazivao da smo izdajnici, koji smo pravili koalicije sa beogradskim partijama, a evo došlo je vreme da padnu maske I da gospodin Zukorlić bude beogradski privezak’’, kazao je Đerlek.
‘’Koalicija oko SDPS-a Rasima Ljajića, SNP I drugih političkih partija’’, istakao je Đerlek, ‘’sigurno će biti deo Vlade Republike Srbije. A bez saradnje sa Vladom, nema ni novih investicija ni boljitka života građana Novog Pazara’’, kazao je Đerlek.

1 KOMENTAR

Comments are closed.