Naslovna Sandžak Novi Pazar Đerlek uz SDP i SNS

Đerlek uz SDP i SNS

Novi Pazar – Sandžačka narodna partija koju predvodi Mirsad Đerlek potpisala je danas koalicioni sporazum o pordršci listi SNS Aleksandar Vučić. Koalicioni sporazum potpisali su predsednik SDP Rasim Ljajić i MIrsad Đerlek.

“To je početak sličnih sporazuma koje potpisujemo sa srodnim strankama, ne samo u Sandžaku, nego i širom Srbije. Cilj sporazuma je da proširimo politički blok sa uverenjem da ostvarimo ubedljvu pobedu na izborima”, rekao je predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić.
Prema njegovim rečima, SNP će dobiti mesto na poslaničkoj listi ili mesto u izvršnoj vlasti “zavisno od rezultata koje bude ostvaren”.
“Uvereni smo da možemo da postignemo 50 odsto glasova u sandžačkim opštinama. Kako kampanja odmiče, uvereni smo da može zabeležiti i bolji rezultat”, istakao je Ljajić.
Lider Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek je izneo uverenje da će lista koju predvodi Vučić pobediti u Sandžaku i u Srbiji.
Ovo je lista koja može da menja Srbiju i da pomogne Novom Pazaru i Sandžaku. Ta lista će biti stožer u budućoj vladi gde će imati premijera Vučića i Ljajića kao jednog od najiskusnijih političara u Srbiji“, rekao je Đerlek.

Exit mobile version