Novi Pazar – Predsednik SNP Mirsad Đerlek kazao je danas na konferenciji za novinare da je Ugljanin čovek koji 25 godina neozbiljno predstavlja Bošnjake i da je kriv zato što Zdravstveni Centar Novi Pazar nije dobio donaciju od 4.miliona evra čime je Ugljanin uskratio Sandžaklijama pravo na lečenje i život.
Đerlek je kazao da ne može da veruje čovek koji je 25 godina na političkoj sceni u Sandžaku i sebe naziva Bošnjačkim presdtavnikom tako neozbiljno govori o ozbiljinim stvarima “govorim o Ugljaninovoj izjavi da je on zaustavio donaciju zdravstvenom centru Novi Pazar od 4.miliona evra i time uskratio Sandžaklijama pravo na lečenje i život. Zamislite taj mentalni sklop političara koji se bori za svoj narod, čija su usta puna bošnjaštva a zaustavlja izgradnju hiruškog bloka i time uskraćuje pravo na lečenje 150.000 ljudi” rekao je Mirsad Đerlek.
On je podvukao da će koalicija koja okupljena oko Aleksandra Vučića i Rasima Ljajića će graditi hiruški blok čiju je izgradnju Ugljanin zaustavio.
Zelim da Vas podsetim da je taj isti čovek izjavio, nama ne trebaju bolnice, ja ga pitam jel nama trebaju, njive, kokošari i blato? Vi nemate pravo gospodine Ugljanin da građanima Sandžaka usrkaćujete pravo na lečenje” rekao je predsednik SNP.
Predsenik SNP je kazao da on nikada nije razgovarao sa Ugljaninom i podsetio da je Ugljanin njemu pretio “da neće imati glavu na ramenima”


“Tako da ću pošto je i mene pomenuo tražiti pravdu na sudu pa ćete vi kao jedan neozboljam ministar da odgovarate za to” Đerlek je zaključio da je Ugljanin izgubio kompas i da je njemu potrebna pomoć.

2 KOMENTARA

  1. Treba da ste svesni,kud god da se krecem jos nisam cuo da neko kaze da postoji pokvareniji i ljigaviji covek od Djerleka.Dal kroz bolnicu dal kroz carsiju,kahvu,prodavnicu.Ama gde god se pomene o politicarima on je prvi,lopov ,lazov ,izneveri kad kaze,

  2. I ja to sve vreme govorim,ali mi brisu komentare!Jedino sto mi pada na pamet da moze biti razlog tome je da ih je mozda zaduzio!

Comments are closed.