Novi Pazar – Predsednik SNP Mirsad Đerlek izjavio je na konferenciji za novinare da je ubeđen da će lista Rasima Ljajića i Aleksandra Vučića omogućiti ekonomski razvoj Novog Pazara i Sandžaka”, Đerlek je pozvao sve građan e u Sandžaku da daju glas toj listi pod brojem 1, a ne kako je rekao, onima koji će dobiti mesto jednog ili ni jednog poslanika u Parlamentu.

Đerlek je kazao da se ta lista zalaže i za ekonomska pitanja podjednako kao i o borbi protiv korupcije i kriminala.

Na konferenciji za novinare Sandžačke narodne partije, njen predsednik Mirsad Đerlek govorio je o značaju davanja glasa toj listi, koja će se pored sprovođenja reformi zalagati i za ravnomeran razvoj cele Srbije. Đerlek je rekao da se u Novom Pazaru i Sandžaku moraju zapošljavati mladi ljudi što će doneti boljitak svim građanima.

“Ubeđen sam da ćemo sa našim koalicionim partnerima Ljajićem i Vučićem obezbediti ekonomski preporod Novog Pazara I Sandžaka. Želim da vam kažem da će u godinama pred nama u Srbiju doći ogroman kapital iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Nemačke, Amerike i Rusije, a taj kapital, odnosno investicije ne mogu zaobići Novi Pazar i ovaj region. Mi to sve moramo iskoristiti, a najlakši način je da nam građani Sandžaka daju poverenje“, kazao je Đerlek.

Kako je istakao Đerlek jedno od pitanja kojim se treba ozbiljno pozabaviti je i otvaranje Privredne komore u Novom Pazaru.

“Privredna komora postoji u Kraljevu. Zašto ne i u Novom Pazaru ? Može. Za to treba uložiti trud, a siguran sam da ćemo uz napore Gradske uprave i Vlade Republike Srbije otvoriti Privrednu komoru u Novom Pazaru koja će za osnovni cilj imati da pomogne lokalnim preduzetnicima, koji su doprineli da u najtežim vremenima Novi Pazar ekonomski ne propadne. Želimo da sačuvamo sve brendove koje su naši privrednici stvorili”, istakao je Đerlek.

Đerlek je pozvao sve građane da daju podršku ljudima koji mogu, kako je istakao Đerlek, ostvariti ekonomski preporod Novog Pazara i Sandžaka.

“Naša koalicija će sigurno osvojiti 120 poslaničkih mesta, imaće svog premijera i ona će voditi buduću Vladu. Nemojte glasati za one liste koje će osvojiti jedno, ili ni jedno poslaničko mesto. Pozivam sve građane Sandžaka da glasaju za ovu listu koja im može doneti boljitak”, rekao je predsednik Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek.

 

2 KOMENTARA

  1. A uz pomoc Dinkica?Kako si ga brzo zaboravio!Pomislis li nekada da ces ti prvom prilikom biti jos brze zaboravljen?!Zalosno je sto se takvi kao ti skoluju za humano,najhumanije ljudsko zvanje- lekara,a da u sebi nemaju trunku ljudskosti ili morala!

Comments are closed.