Novi Pazar – Predsednik Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek izjavio je da je koalicija LDP – BDZ Cirkuz Kolorado, on je gostujući na Regionalnoj televiziji kazao i da BDZ Sandžaka nije Sandžačka partija već je upravo beogradska jer je izašla iz okvira Sandžaka.


Đerlek je rekao da Na jednoj strani postoji opcija potpuno liberalnih stavova koja podržava LGBT osobe i Homoseksualce i na drugoj strani “BDZ Srbije” čiji je naziv pojasnio tako što je ta opcija osnovala gradske odbore u Beogradu i čiji je potpredsednik “Milica”.
Da podsetim Sandžaklije čovek koji podržava BDZ Sandžaka Muamer Zukorlić veliki borac za bošnjačka prava od jednom je ućutao i više ne možete čuti ni A od autonomije, već kažu da je ta partija otvorena” kazao je Đerlek.

1 KOMENTAR

  1. Da su te koalicije smejurija I svrake znaju,ali po meni mnogo je veci”cirkuz’ to sto nam na takve pojave ukazuje”mladi” ambiciozni lekar,politicar u pokusaju zvani PIRAMIDA,Dinkicev ili ciji god privezak samo da bude na vlasti I ovako “lep I doteran” jadnom,napacenom narodu soli pamet sa malih ekrana!Kad je toliko pravdoljubiv I iskren,da ne kazem bezprekoran, neka mu RTV napravi emisiju u kojoj ce da isprica koga je sve I po kojoj liniji zaposlio od kako ga je Dinkic postavio za direktora,a on postao Mehov poslusnik I brat pokajnik!Kladim se da nije nikoga ko to znanjem,prosekom I ostalim kriterijumima zasluzuje!Naslucujemo,ali ipak bi bilo lepo od njega licno cuti koji su to kriterijumi I naravno sve to potkrepiti primerima,pa da nema lazi ,nema prevare!Borba protiv korupcije I ovde ce po svoj prilici imati pune ruke posla!

Comments are closed.