Denis Ćatović i Amin Salković prezadovoljni nastupima na Velikoj nagradi Čačka

Biciklisti novopazarske Trnave imali su zapažen nastup na šampionatima Srbije u kriterijumskoj i drumskoj vožnji u Čačku, gde se sa dve zlatne medalje posebno istakao mlađi kadet Denis Ćatović.

“Konkurencija je bila izuzetno jaka, a meni kao vozaču koji više voli brda teže je bilo na kriterijumu. Ipak, bio sam dobar u sprintu. Prezadovoljan sam svojim učinkom, kao i sezonom uopšte”, rekao je Denis Ćatović.

Posle vicešampionske titule krajem juna na državnom šampionatu u drumskoj vožnji na Beranovcu kod Kraljeva u konkurenciji mlađih kadeta, on je u Čačku osvojio dve zlatne medalje u tom uzrastu, koje su mu donele trofej ukupnog pobednika Velike nagrade Čačka.

Medalje na šampionatima Srbije u Čačku osvojili su i bivši članovi Trnave Amin Salković, Admir Kolašinac i Nermin Ćatović, koji sada nastupaju za Partizan.

Salković je bio prvi na kriterijumu i treći na brdu kod juniora, što mu je obezbedilo i pehar najboljeg juniora na Velikoj nagradi Čačka.

“Prilično sam zadovoljan svojim nastupom kod juniora, gde je konkurencija uvek jaka. Tu su vozači veh prilično snažni i kvalitetni. Ponosan sam i na svoje mlađe kolege iz Trnave”, kazao je Salković.

Njegove klupske kolege Admir Kolašinac i Nermin Ćatović, koji su kod elite u Čačku završili kao drugoplasirani u kriterijumu, odnosno treći u obe vožnje, od četvrtka će kao članovi razvojnog nacionalnog tima voziti na 61. biciklističkoj Trci kroz Srbiju.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO