Naslovna Sport Fudbal Delije demolirale Čair. Ceh plaća domaćin !

Delije demolirale Čair. Ceh plaća domaćin !

19

Fudbalski klub Radnički iz Niša saopštio je u ponedeljak da je na subotnjoj utakmici protiv Crvene zvezde na severnoj tribini Čaira gde su bili smešteni gostujući navijači polomljeno 132 stolice, prenose Južne vesti.

Lomljava se desila uglavnom u samoj završnici susreta kada je sudija Gogić poništio pogodak svom prezimenjaku koji nastupa za Crvenu zvezdu nakon čega je došlo do velikog sukoba Delija i pripadnika obezbeđenja.

Bez obzira što su štetu napravili gostujući navijači ceh će morati da plati Radnički jer je bio organizator utakmice.

Neposredno nakon utakmice zabeležen je još jedan incident. Jedan navijač crveno-belih u vidno alkoholisanom stanju uleteo je na teren sa istočne tribine, ali su ga obezbeđenje i Žandarmerija uhvatili pre nego što je stigao do fudbalera Zvezde.

O svom postupku ovaj izgrednik će imati vremena dobro da razmisli pošto je osuđen na 50 dana zatvorske kazne zbog narušavanja reda na sportskim dešavanjima.

Iz Radničkog takođe saopštavaju da je prodaja karata za utakmicu osmine finala fudbalskog Kupa Srbije između „Radničkog“ i „Partizana“ počela u ponedeljak i da ulaznice mogu da se kupe na biletarnici hale „Čair“ i u bioskopu „Kupina“. Cena za jug i sever je 300 dinara, za istok i zapad 600 dinara.

Sandzakhaber.net

Exit mobile version