Delijama 500 ulaznica za meč u Novom Pazaru, Zvezda garantuje za navijače

Novopazarski ljubitelji fudbala, s nestrpljenjem, očekuju dolazak Crvene zvezde, koja je pre nešto manje od godinu dana na istom mestu poklekla u derbiju gornjeg doma (2:1) i ostala bez realnih izgleda da prvenstvenu trku završi ispred Partizana

Sadašnji odnos snaga je nešto drugačiji. Pazarci nisu moćni kao pre 12 meseci, daleko su od vrha, dok ove sezone superiorni crveno-beli jure 24. uzastopnu pobedu u elitnom takmičenju i klupski rekord.

Čelnici sportskog mezimčeta sa obala Jošanice i Raške priželjukuju spektakl na terenu i tribinama, koje će, najverovatnije, posle dužeg vremena biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Iz bezbednosnih razloga kapacitet stadiona u Novom Pazaru smanjen je sa trenutnih osam na šest hiljada mesta.

Za pristalice Crvene zvezde rezervisano je 500 ulaznica, domaćin će u ponedeljak, počev od 10 časova na biletarnicama ispod zapadne tribine, početi distribuciju još 5.500 karata.

Brunčević: Spektakl na terenu i tribinama

Potpredsednik Fudbalskog kluba Novi Pazar Almir Brunčević izjavio je da taj klub preduzima sve neophodne mere da utakmica protiv Crvene zvezde protekne u najboljem redu.

“Želimo da organizacija bude na vrhunskom nivou. Očekujemo veliku posetu i sportski spektakl na terenu i tribinama”, rekao je Brunčević.

“Posle konsultacija sa policijom, odlučeno je da se kapacitet za ovu priliku smanji. Gostujući klub stoji iza dolaska svojih navijača, za koje je predviđeno tačno 500 mesta na istočnom sektoru. Te ulaznice su prosleđene čelnicima beogradskog kluba, a posebno su obeležene da ne bi bilo zloupotreba”, istakao je Brunčević.

Kapije Gradskog stadiona u utorak će biti otvorene od 13 časova. Najavljene su i izmene u režimu saobraćaja, posebno u ulicama oko Gradskog stadiona.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO