Naslovna Sandžak Delegacija Vlade Crne Gore posjetila Rožaje – predstavljeni razvojni projekti

Delegacija Vlade Crne Gore posjetila Rožaje – predstavljeni razvojni projekti

Danas je u zvaničnoj posjeti opštini Rožaje boravila delegacija Vlade Crne Gore koju je predvodio potpredsjednik Vlade gospodin Rafet Husović a u sastavu delegacije su bili i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Petar Ivanović, ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović, direktor Direkcije javnih radova Žarko Živković, pomoćnica ministra ekonomije Nina Vujošević, savjetnica u ministarstvu finansija Slobodanka Labus kao i savjetnici potpredsjednika Vlade za regionalni razvoj Admir Adrović i Asmir Pepić. 

 

rozaje husovic
Na sastanku sa predstavnicima Lokalne uprave koju je predvodio predsjednik Opštine gospodin Nusret Kalač je vođen razgovor na temu utvrđivanja prioriteta kapitalnih projekata za opštinu Rožaje u 2014. godini.

Predsjednik Opštine je upoznao vladinu delegaciju da je opština Rožaje, uradila većinu planskih dokumenata koji su od posebnog značaja za razvoj iste, a da će ostali dio biti završen do kraja ove godine, čime ćemo se svrstati u red onih sredina koje su potpuno planski predvidele svoj razvoj.

Za 2014. godinu, smo kao prioritetne kandidovali sljedeće projekte: Izgradnja gradskog kanalizacionog sistema i fabrike za prečišćavanje otpadnih voda, asfaltiranje lokalnih seoskih puteva i izgradnja vodovoda Ćosovsko vrelo za MZ Gornja i Donja Lovnica, Ćosovica, Klanac, Tuzeva luka I Honsiće.

Exit mobile version