delegacija_ministarstva_odbrane

Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović primio je danas delegaciju Ministarstva odbrane na čelu sa Načelnikom Resora za planiranje odbrane pukovnikom Milićem Stanićem sa svojim saradnicima.

Cilj sastanka je bio upoznavanje sa stepenom realizacije poslova u vezi izrade dokumenata ,,Plana odbrane za Grad Novi Pazar” a takođe i stepenom uzajamne saradnje na tom planu. Konstatovano je da su do sada svi zadaci realizovani u skladu sa Zakonom o odbrani i da međusobna saradnja na tom planu može biti za primer drugim lokalnim samoupravama.

Pored navedenog istaknuto je da je saradnja Vojske Srbije i građana na zavidnom nivou u svim segmentima života. Takođe je potencirano da se što više mladih sa ovog prostora prijavljuje na konkurse Ministarstva odbrane i tako uključi u sistem školstva Vojske Srbije.

1 KOMENTAR

  1. Koja delegacija..
    Kad se još pristupalo ovoj vrsti problema na ovaj način. Ovo će biti prije zastrašivanje ovog naroda sa Oficirima nego bilo što drugo. Kao da je važno primiti dva momka u Vojnu Školu, da bi se tako pokušalo zamaskirati višegodišnje zatiranje ovog naroda i progoni. Jer dok ne stvaraš uslove zapošljavanja to je znak šta politika želi napraviti.

Comments are closed.