Naslovna Vijesti Dejvid Bekam u divljini – da li je moguće?

Dejvid Bekam u divljini – da li je moguće?

Jedan od najpopularnijih fudbalera i najuticajnijih modnih ikona današnjice, Dejvid Bekam, otisnuo se na neobičnu avanturu u prašume Amazonije. Taško vam je da ovu ikonu stila i klasičnog metroseksualca zamislite u sred prašume, daleko od luksuznih vila, V.I.P. zabava, bliceva nezasitih paparaca? Ipak, na ovu nezaboravnu avanturu Bekam se odlučio za potrebe snimanja svog dokumentarnog filma, u saradnji sa stanicom BBC.

U filmu „Put u nepoznato“ Bekam navodi kako se sa svoja tri prijatelja otisnuo u prašume Amazona ne bi li „pronašao i spoznao samog sebe“. Međutim, komercijalni aspekti njihove avanture govore upravo suprotno. Svaki trenutak, poput druženja sa

lokalnim Janomami plemenom, spavanje pod vedrim nebom i spremanje sveže ribe zabeleženo je objektivom kamere, pa je svim njegovim obožavaocima omogućeno uživanje u njegovom „duhovnom“ uzdizanju. Na retro fotografijama Bekama i njegovih prijatelja, osim atraktivnih vintidž motora, možete da vidite posebnosti i jedinstvenu prirodu najvećeg kompleksa kišnih šuma na svetu.

Šta je sve u prašumi iskusio nekada najpoželjniji sportista sveta, zašto je ovo (ipak samo) odličan vid selfmarketinga, kao i šta je fudbaleru supruga Viktorija poručila na rastanku, pročitajte u avgustovskom broju magazina Grazia.

Exit mobile version