Dejan Tomašević posetio Novi Pazar! Uručio vredne donacije Domu zdravlja

NOVI PAZAR – Danas je u Novom Pazaru boravio proslavljeni košarkaš i bivši reprezentativac Dejan Tomasevic. On je sa prijateljima iz košarkaškog kluba Novi Pazar obišao gradonačelnika Novog Pazara, Opštu bolnicu i Dom zdravlja u tom gradu.

Tomašević je tom prilokom uručio vredne donacije novopazarskom Domu zdravlja.

Foto:indeksonline.rs

Pored velike količine maski i dezinfekcionih sredstava, Tomašević je domu zdravlja donirao i 10 vaučera koje poklanja kompanija “Mona” za boravak u njihovom hotelu na Zlatiboru. Vaučeri će biti uručenui medicinskom osoblju koje istaklo u borbi protiv virusa Covid19.

Foto:indeksonline.rs

“Došao sam da posetim Opštu bolnicu i Dom zdravlja u Novom Pazaru i lično se uverim u zdravstveno stanje građana ovog grada. Sa sobom odnosim veoma pozitivne utiske i srećan sam što je situacija puno bolja” – izjavio je tom prilikom Dejan Tomašević.

Foto:indeksonline.rs

Njega je ovim povodom primio i gradonačelnik Nihat Bipevac koji je izrazio zadovoljstvo i zahvalnost proslavljenom košarkašu.

“Novi Pazar je oduvek imao imao prijatelje koji su tu u dobru i zlu. Dugačak je spisak onih kojima smo dužni zahvalnost, ali se ovom prilikom posebno zahvaljujem našem prijatelju Dejanu Tomaševiću” – rekao je Biševac.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO