Naslovna Featured Istaknuto Danas su počeli radovi na asfaltiranju ulice 421 u Selakovcu

Danas su počeli radovi na asfaltiranju ulice 421 u Selakovcu

Gradonačelnik Nihat Biševac najvio je da je ovo samo početak veoma aktivne sezone u pogledu infrastrukturnih radova.  „Budžetom je izdvjeno 219 miliona dinara za komunalnu infrastrukturu.

Novi Pazar ove godine će biti veliko gradilište. U skladu sa pravno-imovinskom situacijom, asfaltiraćemo 50 ulica.  Radićemo dokle god nam vremenski uslovi budu dozvoljavali, kako bismo građanima obezbedili boje uslove za život. Izdvojili smo dosta novca, i obezbedili sredstva od Ministarstva ekonomije“.

Mehnaizacija se trenutno nalazi na šest lokacija u Novom Pazaru. Pomoćnik gradonačelnika za infrastrukturu Nihad Hasanović rekao je da je obećanje ispunjeno i da se krenulo sa radom čim su to dozvolili vremenski uslovi. „Dužina ulice koja se danas asfaltira je blizu 600m u vrednosti od 8 miliona dinara. Meštani su zadovoljni, a radovi se u toku sutrašnjeg dana i naredne nedelje nastavljaju u naseljima Mur, Jaklja, Rasadnik. Očekuje nas berićetna građevinska godina“.  Nihad Hasanović je istakao da je u toku priprema dokumentacije i tendera za nove ulice i zamolio građane da se u Gradskoj upravi informišu o svemu što ih interesuje u vezi sa asfaltiranjem i da ne nasedaju na priče nadri inžinjera.

Exit mobile version