I DALJE BEZ OPTUŽNICE, SMENE I SANKCIJA! Učesnicima u slučaju Skarep još nije podneta optužnica!

Više javno tužilaštvo u Užicu još uvek nije podiglo optužnicu protiv policajca Raice B. iz Tutina, osumnjičenog da je krajem septembra prošle godine ubio Fahrudina Skarepa (22), rečeno je u tom tužilaštvu.

“Istraga je i dalje u toku, pa zbog toga ne možemo iznositi više detalja o tom slučaju”, kazali su nam u užičkom Višem tužilaštvu.

To tužilaštvo preuzelo je prošlog meseca slučaj ubistva Fahrudina Skarepa od Višeg tužilaštva u Novom Pazaru, a na osnovu odluke Apelacionog tužilaštva iz Kragujevca.

Naš portal je u nekoliko navrata, zvaničnim putem, upućivao pitanja Apelacionom tužilaštvu zbog čega je predmet delegiran užičkom Višem tužilaštvu, ali nismo dobili nikakav odgovor.

Policajac Raica B. osumnjičen je da je u noći između 29. i 30. septembra prošle godine, dok je bio u patroli u blizini sela Dolovo, ubio Skarepa.

On se tereti da je pucao na vozilo kojim je upravljao Skarep. Metak je prošao kroz staklo na vozačevim vratima i teško ranio mladića koji je povredama podlegao u novopazarskoj Opštoj bolnici.

(Saznajemo/sandzakpress)

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO