Daily Mail – Putin voli muškarce!

U Rusiji je priču da je ruski predsjednik Vladimir Putin možda homoseksualac potaknuo moskovski politolog Stanislav Belkovsky, koji u svojoj knjizi ‘Putin’ tvrdi kako je navodnu aferu između predsjednika i olimpijske gimnastičarke izmislio njegov tim za odnose s javnošću jer je Putin homoseksualac, piše Daily Mail.

putin

U biografiji se tvrdi kako 61-godišnji ruski predsjednik nije obožavatelj seksa, te kako više voli životinje nego ljude. Takvim tvrdnjama, politolog Belkovsky je razljutio Kremlj, a dodatno je ulio ulje na vatru rečenicama da je čelnik najveće zemlje na svijetu tek ‘slabi sin alkoholičara’. Upravo njegovo djetinjstvo smatra ključem razumijevanja Putina.

‘Maleni Vladimir, koji je praktički odrastao bez oca i bez roditeljske ljubavi, bio je povučeno dijete. Rođen je dvije godine ranije nego što mu piše u službenim dokumentima’, napisao je Belkovsky.

Belovsky tvrdi i kako je Putin bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina smatrao zamjenskim ocem, a vlasnika nogometnog kluba Chelsea Romana Abramoviča zamjenskim bratom. Dodao je i kako njegove mačo fotke golog torza i njegovo poziranje sa životinjama nisu PR-ovski trikovi, već predstavljaju prikaz usamljene duše jednog od najmoćnijih ljudi svijeta.

Belkovsky glasine o Putinovoj aferi s bivšom gimnastičarkom i zastupnicom u Dumi Alinom Kabajevom, smatra dobro osmišljenima kako bi se prikrilo koliko su Putinu seks i seksualni život zapravo strani, a možda i njegovu latentnu homoseksualnost.

Njegove dvije kćeri Marija i Ekaterina također su spomenute u knjizi. Belekovsky tvrdi kako su one i njihovi životni partneri zahvaljujući Putinovoj velikoj moći jako dobro profitirali. Putinov glasnogovornik demantirao je sve navode nazvavši ih ‘smećem’.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO