Čuvari istorije i kulture Novog Pazara kroz umetničku galeriju

Ibrahim Dreković ima 19 godina, bavi se grafičkim dizajnom, veb dizajnom i uslugama digitalnog marketinga. Svoj zanat vežba od svoje 14. godine. Sa dugogodišnjim iskustvom iza sebe, nije iznenađenje što već pravi rezultate u ovim poslovima.

Sa 16 godina, Ibrahim je pokrenuo svoj Instagram profil pod nazivom Still Canvas. Ova inovativna art galerija stvara zadivljujuće umetničke i štampane slike starog Novog Pazara, sa misijom da sačuva istoriju i kulturu ovog grada. Art galeriju su osnovali Ibrahim i njegov otac, koji je umetnik poznat po svojim slikama ulja na platnu koje oduzimaju dah.

Razumeju vrednost očuvanja istorije kroz umetnost. Zbog toga su napravili galeriju koja prikazuje bogato kulturno nasleđe Novog Pazara kroz kolekciju umetničkih slika koja oduzima dah. Pažnja posvećena detaljima na svakoj slici je izuzetna, a priče koje pričaju su zaista zadivljujuće.

Jedan od njihovih najupečatljivijih radova je slika starih objekata u Novom Pazaru na jednoj slici, nastala kombinovanjem starih crno-belih fotografija. Rezultat je remek-delo koje prikazuje arhitektonsku lepotu grada.

Nastoje da stvaraju što više umetničkih dela svakog dana kako bi obezbedili da se istorija i kultura grada očuvaju decenijama koje dolaze. Njihova posvećenost svom zanatu je bez premca, a njihova strast je očigledna u svakom delu koji kreiraju.

Ibrahim je ponosan na posao koji je obavlja i raduje se preuzimanju novih projekata u budućnosti. Njegovi klijenti u Novom Pazaru i šire imaju samo pohvalne kritike za njegov rad, a jasno je da će ga njegova ambicija i talenat odvesti daleko u branšu.

Dakle, bez obzira da li tražite zadivljujuća umetnička dela za ukrašavanje vašeg doma ili kancelarije, ili ste zainteresovani za očuvanje istorije i kulture Novog Pazara, Still Canvas vas pokriva. Zanimljive opise starih objekata Novog Pazara možete pročitati na stillcanvas.art/katalog

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO