Naslovna Tehnologija Android Consumer Reports proglasio Galaxy S7 najboljim telefonom na svetu!

Consumer Reports proglasio Galaxy S7 najboljim telefonom na svetu!

Nakon testiranja poslednjih modela Samsungovih telefona, Consumer Reports je zaključio da je Galaxy S7 najbolji telefon koji je ikada testirao.

Consumer Reports je neprofitna organizacija koja izdaje istoimeni časopis u kojem objavljuje recenzije proizvoda i vodiče za kupovinu, sa ciljem da pomogne ljudima da kupe najbolje i najkvalitetnije proizvode.

Da bi bili potpuno nezavisni od kompanija čije proizvode recenziraju, odnosno potpuno objektivni prilikom testiranja, časopis Consumer Reports ne objavljuje oglase i organizacija sama plaća sve proizvode koje testira.

Nakon testiranja poslednja dva Samsung Galaxy telefona, donet je zaključak da Galaxy S7 nije samo Samsungov najbolji telefon do sada, već najbolji telefon uopšte, dok se na drugom mestu njihove liste najboljih telefona našao Galaxy S7 Edge.

Consumer Reports kao najveće prednosti Samsung Galaxy S7 modela ističe kameru kojom mogu da se proizvedu fantastične fotografije, odličnu bateriju koja je mnogo jača u odnosu na prethodni model, brzi procesor i ekran visoke rezolucije.

Takođe, organizacija napominje da je Samsung napravio grešku kada je na prethodnom modelu izbačen slot za memorijske kartice, kao i da je šteta što nije bio vodootporan, ali je sada greška ispravljena, pa je dodatna memorija naročito važna, s obzirom na to da kamerom mogu da se snimaju Ultra HD videozapisi za čije je skladištenje potrebno mnogo prostora.

Consumer Reports hvali i odlične zvučnike na ovim telefonima i ističe da je baterija novih modela mnogo bolja u odnosu na najvećeg konkurenta na tržištu pametnih telefona – Appleov iPhone 6S.

Ova recenzija pokazuje da je, usprkos dodavanju nekih novih i zanimljivih opcija na telefonima (Samsungov zakrivljen ekran, modularnost LG-jevog LG G5, Appleov 3D Touch itd.), korisnicima ipak najbitnije da mobilne kompanije kvalitetno izrade osnovne stvari koje se najviše koriste, poput kamere kojom će moći da se prave odlične fotografije, izdržljive baterije itd.

IZVOR: ZIMO.DNEVNIK.HR

Exit mobile version