Naslovna Featured Istaknuto Članovi Foruma mladih SDP-a za čistiji vazduh u Novom Pazaru

Članovi Foruma mladih SDP-a za čistiji vazduh u Novom Pazaru

clanovi-foruma-mladih-sdp-a-za-cistiji-vazduh-u-novom-pazaru

NOVI PAZAR – Članovi Foruma mladih Sandžačke demokratske partije su u saradnji sa radnicima JKP “Gradska čistoća” zasadili 38 platana kod Državnog univerziteta u Novom Pazaru. Ovom akcijom dali su doprinos čistijem vazduhu u Novom Pazaru. Akcije ozelenjavanja Novog Pazara biće nastavljene i u narednom periodu.

Članovi Foruma mladih SDP-a su u saradnji sa JKP Gradska čistoća danas postavili novi drvored u Ulici Vuka Karadžića, kojom zbog nekoliko škola u okruženju svakodnevno prolazi veliki broj mladih. Posađeno je 38 sadnica platana. Ispred mladih SDP-a Dženan Škrijelj kaže da imajući u vidu da se radi o ulici koja simbolizuje omladinu našeg grada sa velikim zadovoljstvom pristupljeno je ovoj akciji.

Sadnja drveća organizovana je u saradnji sa JKP Gradska čistoća, radnicima radne jedinice Zelenilo.

Ovo je bila još jedna u nizu akcija koje su se održale povodom bitnih datuma u svetskom ekološkom kalendaru koji se obeležavaju u novembru.

I u narednom periodu mladi okupljeni oko SDP-a, koji su svakog dana sve brojniji organizovaće niz aktivnosti koje će imati za cilj razvoj njihove lokalne zajednice.

indeksonline.rs

Exit mobile version