Ćiro: Igrači će me zapamtiti, p…. im materina – video

Tuzla – Trener Slobode Ćiro Blažević je i nakon nekoliko dana od poraza (0:2) u Gračanici protiv Bratstva otrovan, potresen i skrhan. Takav, kaže, nikada nije bio. Igrači su mu zabiberili i to kada je od njih najmanje očekivao.Ćiro nije uspio prebroditi Gračanicu, taj po tradiciji neugodni bastion, na kojem je, poput svojih prethodnika, i on polomio zube. 

Velike brige

Zato i ne čudi što je Ćiro od subote pokisla i utučena lica. Uzme li se u obzir i bolji međusobni skor Jedinstva, onda računica kaže da je to, u prijevodu, zaostatak od četiri boda.

Već dva dana Ćiro ispušni ventil prakticira na treninzima.

– Ne znaju oni mene. Potjerat ću ih samo kako ja to znam. Pitaju me prijatelji gdje sam svih ovih dana. Odgovaram im u p…. materinoj. Ne znam ni sam gdje mi je glava. Upamtit će oni mene svi. Nigdje ih neće biti, p…. im materina. Zadali su mi velike brige nakon poraza. Javašluk jedan. Bruka – u svom stilu kaže Ćiro.

Piknik ekipa

Inače, Sloboda je iz samo njima poznatih razloga uvela određene novine kada je riječ o organizaciji i ugovaranju izlet utakmica.

Uoči važne utakmice u Gračanici ekipa je bespotrebno putovala u Živinice, gdje je priređena prijateljska utakmica u kojoj je Ćiro izgubio jednog igrača, jer se povrijedio napadač Semir Kapić. Nova bespotrebna promocija Slobode širom TK organizirana je jučer u Stjepan Polju, a novo okupljanje najavljeno je za Kalesiju

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO