Naslovna Sandžak Novi Pazar ČIJI SU ZAPRAVO ODBORNICI DPS-a IZ PRIJEPOLJA?

ČIJI SU ZAPRAVO ODBORNICI DPS-a IZ PRIJEPOLJA?

2

Lokalna Demokratska Partija Sandžaka sa ukupno 8 odbornika čini opoziciju u Prijepolju. Nedavno, za dnevni list Danas Zulkefil Sadović, šef odborničke grupe ove partije je izjavio:
“Pošto se ništa ne dešava kada je reč o investicijama jer ih u Prijepolju nema, mi smo za to da se vlast promeni. DPS je predsedniku SNS Dragoljubu Zindoviću stavila na raspolaganje mandate za buduću koalicionu većinu.”

Kada su u pitanju investicije, iz sledećeg priloga lako je zaključiti ko pokušava da spreči dolazak kompanije “Prevent” iz BiH.

Takođe, sarajevsko “Oslobođenje” navelo je izjavu premijera Srbije da je “pred kraj proizvodna investicija bosanske kompanije u Srbiji jer je Prevent grupacija zainteresirana za kupovinu livnice u Prijepolju, iako je bilo političkih problema da se ovo realizira ”
Građani Prijepolja znaju odakle “vetar duva” al ih čudi ovo “davanje odbornika na raspolaganje” SNS-u a sigurni smo da većina odbornika DPS-a nije za to i neće se baš tako “dati” .
Vlast u ovoj opštini čine SDP, SDA, DS, SRS i DSS, i bitno je napomenuti da ova opština, iako se uhvatila u koštac sa problemima koji nisu rešavani godinama, nije zadužena za nijedan dinar, što nije slučaj sa drugim opštinama u Sandžaku. Sva preduzeća i ustanove funkcionišu besprekorno.

Potpuno je razumljivo kritikovanje opozicije a koliko i kako vodeće partije rade na ocjeni je građana.

Vučić o prodaji FAP-a u Prijepolju i ko to pokušava spriječiti?

 

2 KOMENTARA

  1. Kakva je to partija, molim lijepo???
    Lokalnog tajkuna koji ima punu fijoku prijava koju mu Zindo brižno čuva da bi mu ovaj “davao na raspolaganje” odbornike, kao da oni nisu bića sa svojim stavovima!? A ko ih daje, BATO??? Vrstan hirurg ali loš čovjek!
    Oh, zemljo, otvori se i progutaj nas sve! Zindović znači koči sve, da poslije ne bi neko doveo investitore, nego sve stopira ne bi li prekonponovao tu vlast pa da on kupi poene na nečijoj grbači. Kako su svi slijepi?!

Comments are closed.

Exit mobile version