Petak, 20 Maja, 2022
NaslovnaZabavaCIA kolumna - Muamer Jantalas

CIA kolumna – Muamer Jantalas

Muamer Jantalas jučer je svojim radnicima u islamskoj zajednici, studentima u medresi Gazi Isa Beg naredio da moraju doći na predavanje koje drži četvrtkom u Arap džamiji tom prilikom došao sa naoružanim licima u džamiju.

 

Predavanje KUR'AN-a časnog iskoristio je da još jednom ispljuje svoje dojučerašnje prijatelje koji su i svoje živote žrtvovali za njega. Na čelu organizacionog odbora ovog, još jednog u nizu show programa Orljanskog Ekrema Jevrića alias Muamera Zukorlića stajao je njegov sin koji je bio zadužen da sve medresante dovede u džamiju i čeka “Faraona” isred džamije kako bi mu stvorio sliku, istu onu koju su Gadafiju pravili po školama u Libiji pred totalni krah režima.

GADAFFI POSEČUJE ŠKOLE U LIBIJI.

Osionost ovog Orljanskog Ekrema ide do te mere da zloupotrebljava i ajete KUR'AN -a časnog nebi li još jednom po ko zna koji put svoj show program obogatio novim i novim neprijateljima Islama, Islamske zajednice, Univerziteta, Bošnjaka. No, narod i građani znaju da su to isti oni ljudi za koje do juče govorio da su kako i sam Ekrem reče ” najbolji tim koji ova regija ima” da su sandžački gazije i tako dalje i tako bliže.

MEDRESANTI
MEDRESANTI U REDU ČEKAJU FARAONA

Ekrem Orljanski ne preza ni od čega u prilog tome govori i to što je na dženazi tasta svog prijatelja došao džipovima, istim onim kojima je gazio i srebreničku zemlju kada je išao u istu da se poklno žrtvama Genocida sa sve BG tablicama, a ne on ne voli Beograd to je slučajno tako, slučajna bolest za Beogradom i njegovim svetlima pa makar i na tablicama besnih automobila.

BOLEST ZA BEOGRADOM
BOLEST ZA BEOGRADOM

 

 

 

 

oprostite, sve ono što je u datom trenutku mogao i jedva napuni Arap Džamiju, a šta bi od čoveka koji na mig u zlatna vremena skupljao i po 15.000 ljudi?  Video narod bogme, neće više da sledi faraona i njegove prevare. Pa malo mu bi i medresa i islamska zajednica nego i hodže iz Tutina i Sjenice moraše doći da ih slučajno nebi pitao “a đe bi ti sinoć na predavanje” ili možda “šlapio po vratu” DŽUDO potezima koje je, kako se i sam hvalio naučio u Sarajevu.

A ljudi, eh… pa što ga više ne slušate, ada on je isti taj Ekrem, oprostite Muamer dobri i pomalo pošteni.

nastaviće se…

RELATED ARTICLES

5 KOMENTARA

  1. Veoma pazljivo pratim ovaj sajt i sve mi se vise svidja jer je aktuelan. Ali, nemojte pljuvati po ljudima. Čovek najbolje prica sam o sebi. Pustite ih da kazu sami sta imaju. Ovaj je sve sam reko. Ovakvi tekstovi ne doprinose dobrom glasu jedne nacije.

  2. Puu orljansko pahce. Ljesu jedan neizivljeni! Dabogda imali pa nemai ti i tvoja stenad mudic i pesko i ono seljaka iz balotica sto se prodade za bulja i pola kuce!

  3. Gargamelu jedan dosta vise bi tvog divljanja. Kupi prnje i tvoju gamad i bezi u banglades da ti majmuni budu komsije sram te bilo. Sve zivo rasperisani i jos si poceo da bijes. Ti si bre degradacija ljudske vrste mutantu jedan

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO