Četvrtak, 29 Septembra, 2022
NaslovnaVijestiSvijetĆerka vladara Dubaia poručila svom ocu: "Oče oprosti, ali nije u redu...

Ćerka vladara Dubaia poručila svom ocu: “Oče oprosti, ali nije u redu da pomažeš vojsku Egipta”

maktum

Ćerka vladara Dubaia kritikovala je stav Ujedinjenih Arapskih Emirata u svestranoj podršci egipatskoj vojsci u razbijanju demonstracija pristalica Muhameda Mursija, svrgnutog predsjednika te zemlje.

Prema izvještaju Al Alama, koji se poziva na web portal Imsak, Mahira Bint Muhamed bin Rašid Ale Maktub, kćerka vladara Dubaia i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata na svom profilu na Fejsbuku osvrnuvši se na posljednja krvava dešavanja u Egiptu je poručila svom ocu: “Oče, oprosti, naš novac je postao faktor za prolijevanje krvi Egipćana, naše braće muslimana i nije u redu da pomažeš vojsku Egipta protiv njih! Otac si mi i volim te, ali ovo sad je pitanje Islama i nikako te neću podržati u tome što radiš. Stid me je toga”. 

Inače, UAE, Saudijska Arabija, Kuvajt i Bahrein su podržali svrgnavanje Muhameda Mursija te su pozdravili poteze egipatskih sigurnosnih snaga u razbjanju narodnih demonstracija.

RELATED ARTICLES

2 KOMENTARA

  1. Vrljavo,nosato, korumpirano,okrvavljeno cionisticko pomagalo,koliko milijardi su dali za prolevanje krvi nase brace u Libiji,Siriji,Afghanistanu,Iraku,ugnjetavanje Palestine finansira satanska kraljevska saudijska familijetina, oni su srusili Gaddafija i napravili krvoprolice u Dzamahirija potpuni pokolj je ucinjen nad tamnoputim muslimanima, njihove cerke,zene,majke i dan danas pobunjenici drze u logorima i siluju ih i zlostavljaju zato sto su Afrikanci i jer tako zeli JAHUD DINDUSMANIN ovo su sluge sotonine i ubice nase dece od Somalije do Egipta,prokleti bili izrodi prodati

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO