Četvrtak, 11 Avgusta, 2022
NaslovnaVijestiČedomir Jovanović - Za koaliciju ne vidim nikog drugog sem Vučića, želim...

Čedomir Jovanović – Za koaliciju ne vidim nikog drugog sem Vučića, želim da produbim saradnju sa Ljajićem!

BEOGRAD – Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da ta stranka ne može u koaliciju sa socijalistima i njihovim liderom Ivicom Dačićem, ali ni sa Novom demokratskom strankom i Borisom Tadićem.

Naša saradnja bi zavisila od spremnosti Vučića, ali i od spremnosti LDP na polovična rešenja – ili da se dogovorimo ili da se raziđemo, kazao je lider Liberalno demokratske partije

Jovanović je poručio i da u vladi ne bi smeli da se nađu ni lider demokrata Dragan Đilas i Nove stranke Zoran Živković.

Jovanović je rekao da ne govori o koaliciji sa SNS, da ne računa na to, ali da ne vidi nikoga drugog i poručio da bi trebalo da se vidi kako da se iskoristi “Vučićevih 40 odsto”.

Na pitanje od čega bi saradnja zavisila on je naveo da bi zavisila od spremnosti Vučića, ali i od spremnosti LDP na polovična rešenja – ili da se sve dogovore ili da se raziđu, “i svako na svoju stranu”.

“Ne govorim o toj koaliciji, ne računam na to, ali ne vidim nikoga drugog. OK, on je bio đavo, ja sam đavo, ima ih tu još nekoliko… ali postoje mnogo važniji poslovi na koje moramo zajedno da odgovorimo. Ovo nije zadnja vlada koja se pravi”, rekao je lider LDP.

“Dačić i Tadić su meni simboli podmuklosti, neodgovornosti i beobzirnosti kojih je prepuna naša politika. Oni su ostavili naš narod u 21. veku obezglavljenim i mi smo jedini evropski narod bez fabrike lekova”, rekao je Jovanović.

ŽELIM DA PRODUBIM SARADNJU SA LJAJIĆEM!

U Sandžaku smo razgovarali i sa strankom Sulejmana Ugljanina i sa strankom Jahije Ferhatovića uz vrlo jasnu sposobnost da produbimo dalju saradnju sa Rasimom Ljajićem rekao je Jovanović.

RELATED ARTICLES

3 KOMENTARA

  1. Čedomir Jovanović- za koaliciju ne vidim nikog drugog sem Vučića, želim da produbim saradnju sa Ljajićem. Dalje između ostlog piše: U Sandžaku smo razgovarali I sa strankom Sulejmana Ugljanina I sa strankom Jahje Fehratovića uz vrlo jasnu sposobnost da produbimo dalju saradnju sa Rasimom Ljajićem. Znaci li to da sa ulaskom LDP u Koaliciju sa Vucicem i Rasimomm, muftija ponovo sa Ljajicem. Aida doslednija od muftije.

  2. pa zar vam on nije za gej, otkud sad to, kakva vam je prljava kampanja, videćete kako će te proći

  3. E Cedomire, cim pocnes da smrces ti zaboravis na prisegu da neces izaci u javnost sa ovom informacijom. E dzepova mi idzipova tvojih I muftijinih prkardasio si.

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO