Veljkov drug je, kako bi izbegao sudar, prešao u levu traku i direktno se sudario s „renoom“
Veljko Ražnatović (20), sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, povređen je u subotu u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod Modriče u Republici Srpskoj.

Ražnatović je van životne opasnosti, a zadobio je prelom ručnog zgloba i stavljena mu je medicinska kragna.

– Tri lica zadobila su povrede u sudaru dva vozila u mestu Pisari, opština Modriča – saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Doboj.

Nesreća se dogodila oko 14 časova, kad se „audi A8“, kojim je upravljao Nikola V. i u kojem se na mestu suvozača nalazio Cecin sin, direktno sudario s „reno lagunom“ kojom je upravljao Milan S. iz Šamca.

Dobio kragnu

– Velikim čudom je izbegnuta tragedija jer je to bio jak i direktan sudar. Veljko je putovao zajedno sa svojim drugom Nikolom V. a ispred njih se kretao automobil koji je naglo zakočio a pritom nije dao ni migavac kad je skrenuo udesno.

  
Veljkov drug je, kako bi izbegao sudar, prešao u levu traku i direktno se sudario s „renoom“. Najvažnije je da su učesnici u udesu živi – kazao je izvor Kurira i dodao da je policija, koja je obezbeđivala mesto nesreće, bila vrlo neprijatna prema slučajnim prolaznicima, koje je terala.

Hitna pomoć je brzo reagovala i povređeni su prebačeni u Dom zdravlja u Šamcu, a nakon toga u dobojsku bolnicu. Ražnatovićkinom nasledniku je preventivno stavljena kragna oko vrata, a povrede su zadobili i njegov drug i vozač „renoa“, ali kako saznajemo, oni nisu životno ugroženi.

Smirio majku
Iz bolnice „Sveti apostol Luka“ u Doboju saopšteno je da je Milan S. zbog lakših telesnih povreda zadržan na lečenju, dok su Nikola V., koji se žalio na bolove u grudnom košu, i Veljko R., koji je zadobio povrede ručnog zgloba, pušteni na kućno lečenje.

– Za nesreću je vrlo brzo saznala i Ceca, koja je bila vidno potresena, ali je Veljko uspeo da je smiri – tvrdi izvor