Naslovna Featured Istaknuto Čakar: Uradićemo sve da dođemo do četvrtfinala Kupa

Čakar: Uradićemo sve da dođemo do četvrtfinala Kupa

cakar:-uradicemo-sve-da-dodjemo-do-cetvrtfinala-kupa

Trener fudbalera Novog Pazara Damir Čakar rekao je danas, uoči utakmice sa lazarevačkom Kolubarom u osmini finala Kupa Srbije, da njegove igrače na domaćem terenu očekuje specifična utakmica, ali u dobrom momentu.

“Mislim da ćemo da uradimo sve da dođemo do četvrtfinala. Moramo ekipu da osvežimo, da je odmorimo. Kraj je polusezone i veliki su napori. Ako naš pristup, volja i želja budu na visokom nivou, nadam se da ćemo da dobijemo i nastavimo takmičenje”, rekao je Čakar.

On je priznao da nije znao da Novi Pazar kao supeligaš i polufinalista poslednjeg Kupa Srbije neće biti u povlašćenom položaju tokom žreba za osminu finala.

“Morali smo na jakog rivala. Ako bih već morao da biram, onda može Kolubara. Radi se o dobrom timu, ali igramo kod nas, pred domaćom publikom. Sve je na našoj strani. Treba to samo da overimo i plasiramo se u narednu rundu”, ocenio je Čakar.

Crnogorski stručnjak je dodao da razmišlja da odmori neke igrače, ali i da nije siguran jer je prioritet prolaz među osam najboljih timova u Kupu Srbije.

Meč na Džaizkoin areni zakazan je za sredu od 16.30, a ulaz na tribine je besplatan.

“Poslednja je utakmica ove jeseni na našem stadionu, pa očekujem veliku podršku. Zamolio bih publiku da dođe u velikom broju, da od prvog momenta, kao i uvek, bude naš 12. igrač i da zajedno slavimo”, naveo je Damir Čakar.

M. Minić

Exit mobile version