Naslovna Featured Istaknuto Čakar pred Jagodinu u Kupu Srbije: Specifična utakmica u nepredvidivom takmičenju

Čakar pred Jagodinu u Kupu Srbije: Specifična utakmica u nepredvidivom takmičenju

cakar-pred-jagodinu-u-kupu-srbije:-specificna-utakmica-u-nepredvidivom-takmicenju

Trener fudbalera Novog Pazara Damir Čakar rekao je danas, uoči gostovanja Jagodini u šesnaestini finala Kupa Srbije, da sledi specifična utakmica u nepredvidivom takmičenju, ali da želi pobedu na debiju u novom klubu.

“Kup ima svoju draž i često se dešavaju iznenađenja. Najbolji primer je Partizan, koji je već ispao. Naše ambicije su najveće. Želimo da opravdamo ulogu favorita i prođemo u sledeće kolo”, rekao je Čakar na konferenciji za novinare.

On je istakao da ne bi došao u Novi Pazar da nije prepoznao kvalitet i da će se potruditi da rezultati budu dostojni renomea kluba.

“Nisam neko ko će da izmišlja ‘toplu vodu’. Rekao sam već da je čovek pre mene (Vladimir Gaćinović) radio jako dobar posao. Nadam se da ćemo da nastavimo u tom ritmu”, naveo je Čakar.

Crnogorski stručnjak je priznao da nije otklonio dileme oko sastava za meč protiv srpskoligaša iz Jagodine, kao i da ne može da računa na najboljeg strelca Andriju Majdevca.

“Imam neke informacije o mladoj i poletnoj ekipi Jagodine, ali moja je debitantska utakmica i želim da krenem trijumfalno. Hvala bogu, nije ništa ozbiljno sa Majdevcem. Dobio je udarac i na terapijama je, ali ga u četvrtak očekujem na treningu”, kazao je Čakar.

Ofanzivni igrač Novog Pazara Slobodan Stanojlović izrazio je očekivanje da će dobiti šansu i da će je maksimalno iskoristiti.

“Utakmica mi mnogo znači zbog samopouzdanja. Kup je drugačiji format. Često se dešavalo da ekipe poput Partizana, Voždovca ili Čukaričkog ispadnu već u prvoj rundi. Ne smemo da se opuštamo. Daćemo maksimum da pobedimo”, rekao je Stanojlović.

Jagodina i Novi Pazar igraju u sredu od 14.30.

“Želimo da treneru i njegovom stručnom štabu obezbedimo dobar početak u novoj sredini. Verujem u ekipu. Dobro se spremamo za utakmicu, tako da očekujem pozitivan rezultat”, naveo je Stanojlović.

M. Minić

 

Podeli

Exit mobile version