Burna noć u prestonici! Policajac uboden nožem

BEOGRAD – U Beogradu je rano jutros došlo do grupne tuče, zbog čega je morala da interveniše policija, a jedan pripadnik MUP-a povređen je nožem i prevezen u Urgentni centar sa lakšim povredama, rečeno je u Hitnoj pomoći, a prenosi Tanjug.

Incident se dogodio u centru grada, u Kolarčevoj ulici, u 04.24 sata.

Ostale intervencije Hitne pomoći:

Jedan sat pre ponoći na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića automobil je oborio ženu, koja je sa povredama donjih ekstremiteta prevezena u u Urgentni centar.

Dežurala je 21 ekipa, plus 1 pedijatrijska i intervenisale su ukupno 96 puta, na javnim mestima 20 puta. Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, bilo je puno slučajeva osoba u alkoholisanom stanju, ali nije bilo ozbiljnije povređenih.

Noć je obeležio i veći broj infarkta miokarda, zbog čega su 4 pacijenta prevezena na Urgentni centar. Broj suspektnih kovid pacijenata i dalje je u padu. Kao i svakoga dana, javljali su se hronični bolesnici – najviše hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO