BURA U SARAJEVU! Bruje socijalne mreže, žestok napad na Emira Hadžihafizbegovića zbog šetnje sa Lepom Brenom po Sarajevu (video)

Nakon što je crvenim tepihom 23. Sarajevo Film Festivala prošetao s pjevačicom Lepom Brenom, za Emira Hadžihafizbegovića stigle su brojne žestoke reakcije na društvenim mrežama.

Brojni korisnici Facebooka razočarani su ovim potezom poznatog bh. glumca koji je dosad bio dosta omiljen među običnim svijetom.

Sada više nije tako, a da li su ljudi u pravu prosudite sami. Šta mislite…? A u međuvremenu prenosimo status jedne Bosanke koja je Emiru imala šta poručiti…

”Pravo ovi Ljiljani na majici Emira Hadzihafizbegovica idu uz ovu sramotnu i izdajnicku setnju s Brenom koja bi jedna od najvecih moralnih podrski genocidasima i ubicama naroda naseg. Rece jednom Emir “da bi ovom narodu trebalo objasniti da mu je sehid preci od bika” . Mozda prvo da objasni sebi, da je ovo sto on radi dno dna i da je bolje bilo setati krdo bikova nego jadnu Brenu po krvi sehida, a znati da je ona pjevala tom zlu. Sram te bilo Emire i skini te Ljiljane, nisu ti oni alibi tvom prodanom obrazu… I sad bi mi trebali vidjeti ljiljane, a to sto je Brena po neki put zaredom bas njegovom zaslugom poturena Sarajevu to nikome nista. E Brena i Ljiljani skupa ne mogu, jer se ta ista zlocinacka pjevaljka nije nikad uzvinula niti pokajala, ona jos brise suze za Jugoslavijom”, napisala je Elmedina Muftić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO