Bukvić: Trudiću se uvek da što bolje predstavljam zemlju

NOVI PAZAR – Reprezentativka Srbije u kik-boksu Saida Bukvić, koja je osvojila pre nekoliko dana zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Italiji, izjavila je danas da će i u narednom periodu “dati sve od sebe kako bi na što bolji način nastavila da predstavlja svoju državu”.

Bukvić je zahvalila na čestitkama i podršci ministrima Vanji Udovičiću i Tomislavu Momiroviću koji su danas bili u poseti Novom Pazaru, a tom prilikom su zajedno sa Bukvić obišli Sportsku halu u tom gradu.

Istakla je da joj puno znači podrška koju dobija od grada Novog Pazara koji je, kako kaže, uvek uz nju, ali i podrška koju je danas dobila od ministara.

“Posle duže vremena veliku podršku osećam i od države, a ja ću se truditi da i ubuduće na najbolji mogući način predstavljam i svoju državu i svoj grad i da nastavim sa još boljim uspesima”, kazala je Bukvić.

Saida Bukvić pre nekoliko dana osvojila je četvrtu zaredom zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u kik boksu u italijanskom Lidu di Jezolu, a najbolja je prethodno bila i na planetarnim takmičenjima u Beogradu, Budimpešti i Sarajevu.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO