Bukreš mjesto gde meštani rado žive

„Kako bi se mještanima Bukreša stvorili normalni uslovi za život uloženo je mnogo, asfaltirane su ulice, višedecenijski problem sa snabdevanjem vodom je rješen, tako da je to sada mjesto, gde se može normalno živketi“, rekli su predstavnici gradske uprave prilikom obilaska gradilišta u Novom Pazaru. U Biserovačkoj ulici danas je postavljen drugi sloj asfalta.
Naselje Bukreš nalazi se blizu centra grada. Mještani ovog, jednog od najvećih naselja, kažu da sada imaju normalne uslove za život. Ovde su asfaltirane ulice, a rešen je problem sa snabdevanjem vodom. Mehanizacija AD “Novi Pazar –put” danas je radila u ovom dijelu grada, u Biserovačkoj ulici, gde je postavljen drugi sloj asfalta.
Zamenik predsednika Skupštine grada Fahrudin Đekić kaže da se predstavnici lokalne samouprave trude da svim građanima Novog Pazara stvore dobre uslove za život, te da se grad konstantno razvija.
“Sad možemo reći da je Bukreš dobro mjesto za život. Godine 2015. u ulici Biserovačkoj, koja je deo naselja, rađen je prvi a danas evo i drugi asfaltni sloj”, rekao je Fahrudin Đekić, zamjenik predsjednika u lokalnom parlamentu. On je, pošto i sam živi u naselju Bukreš, podsjetio da je zalaganjem lokalnog rukovodstva, problem vodosnabdevanja sa kojim su se mještani decenijama suočavali, trajno rješen.
“Grad se neprekidno širi a lokalno rukovodstvo nastoji da shodno finansijskim i tehničkim mogućnostima i poštujući listu prioriteta u odnosu na stvarne potrebe građana, rješi probleme u svim dijelovima grada, jer svi u Novom Pazaru zaslužuju da žive u jednakim uslovima, u okruženju koje karakterišu riješena putna, vodovodna i kanalizaciona infrastruktura”, rekao je Đekić.
” Voda je stalno uništavala deo puta od Biserovače prema naselju Vojniće, pored Erozije i sportskih terena. Posle radova na rešavanju g problema, građani će nesmetano moći da koriste ovu dionicu puta, bez strepnje da će, bilo da su pješaci ili vozači, imati poteškoće pri kretanju”, zaključio je Đekić.
Naselje Bukreš je po broju domaćinastava jedno od većih gradskih naselja, koje je u protekolom periodu pretvoreno u veliko gradilište, da bi mještani, po okončanju radova zaista živjeli bolje .

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO