Budućnost kluba je na igračima i poveriocima

I pored veoma teške situacije u kojoj se nalazi klub, fudbaleri Novog Pazara uspeli su da sa gostovanja u Gornjeg Milanovcu donesu zlata vredan bod. Posebnu darž ovom velikom bodu daje činjenica da su čak četvorica omladinaca dali svoj doprinos. Nićiforović, Zimonjić, Lakota i Hazirović, momci su koji će uz iskusnog Vusljanina, Kecapa, Vučetića, Djordjevića i ostale pokušti da sačuvaju obraz kluba u teškom periodu. No, neće biti dovoljan samo njihv doprinos. Veliku ulogu u nastupajućem periodu odigraće poverioci kojima FK Novi Pazar duguje i od kojih zavisi realizacija UPPR-a i samim tim opstanka kluba. Uprava kluba, koju uglavnom čine mladi i perspektivnim momci, načelu sam iskaljenim Tarikom Imamovićem, na dobrom su putu da klub ponovo postave na stabilne noge.

-Bod koji smo osvojili ovog vikenda daje nam vetar u ledja da se borimo za klub koji je bio i biće sinonim ove čaršije, rekao je za naš portal Mirza Bektović, član Uprave kluba i naglasio da budućnost kluba osim igrača na terenu zavisi u velikoj meri od svih poverioca kojima klub duguje.

-Veliki broj poverioca je stao uz klub i podržao UPPR tako da se iskreno nadam da će naš plan uspeti i ta će FK Novi Pazar ponovo dobiti ugled koji zaslužuje, kazao je Bektović.

Novi Pazar u sledećem kolu dočekuje ekipu ČSK Čelarevo, na Gradskom stadionu u subotu od 14h.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO