BRUKA FSS, pogledajte sta su hteli da sakriju

Skandal kakav se retko viđa čak i na terenima u Srbiji dogodio se u subotu uveče, u utakmici poslednjeg kola plej-ofa Prve lige Srbije između Javora i Loznice.

Javor je izborio plasman u Super ligu Srbije, pobedom protiv Loznice u poslednjem kolu plej-ofa Prve lige (1:0). Ipak, umesto o ispunjenim tribinama, činjenici da je na stadionu u Ivanjici bilo možda i čitavih 2.500 gledalaca, pričaće se o neviđenom skandalu.

Imali su Lozničani, iako lišeni rezultatskog imperativa, svoju računicu, nisu želeli tek tako da se predaju u duelu sa Javorom. Kiks Ivanjičana su na drugoj strani čekali Pančevci, Železničar je na domaćem terenu igrao sa Žarkovom.

Dugo je Javor pleo mrežu oko gola Lozničana, a neizvesnost je u 76. minutu prekinuo jedan od najboljih igrača Prve lige, Luka Luković, koji je iskoristio kiks golmana gostiju.
Usledilo je veliko slavlje igrača, kao i navijača na tribinama. Ali, i veliki skandal koji bi očigledno prošao nezapaženo da nema pregleda najzanimljivijih delova meča na Jutjub kanalu Prve lige Srbije. Skandalozne scene na stadionu Javora možete da pogledate na 3:00 ovog snimka.

Jedan od predstavnika Javora, koji se našao pored gol-aut linije, zakoračio je na teren, najpre se “uneo u facu” odbrambenom igraču Loznice, potom i golmanu te ekipe. Samo pukom srećom, odnosno prisebnošću gostiju, izbegnut je teži incident.

Ostaje da vidimo šta je u izveštaju napisao delegat meča Ivan Karapetrović, odnosno da li je uopšte notirao ovaj nezapamćeni skandal. Čoveka koji je ušao na teren i provocirao igrače Loznice, ako je pravde, treba na duže vreme odstraniti iz fudbala.
Inace, predsednik FK Javora je Dragomir Lazovic koji je ujedno i predsednik zajednice Super i Pve lige Srbije. Svasta se godinama desava na tom terenu i sve se to prikriva i pokriva jer je istinu kombinacijama sa FSS. Napadaju se klubovi poput FK Novi Pazar a od ovoga se ledja okrecu i na isto se zmuri.
Dokle vise!!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO