Naslovna Sport Odbojka Bronzane medalje za prijepoljske odbojkaše

Bronzane medalje za prijepoljske odbojkaše

Bronzane medalje za prijepoljske odbojkaše na pjesku i košarkaše na Međunarodnom finalu SIM u Splitu
Mladi prijepoljski basketaši i odbojkaši na pesku osvojili su bronzane medalje na Međunarodnom finalu Sportskih igara mladih, koje je od 20. do 25. avgusta održano u Splitu.
Na Međunarodnom finalu Sportskih igara mladih Srbija je bila najuspješnija sa 36 osvojenih medalja. Našu zemlju su, zajedno sa vršnjacima iz cijele Srbije, predstavljale dijve ekipe iz Prijepolja, i obe su se okitile medaljama. Bronzane medalje osvojili su Amar Memović i Zijad Mehović u odbojci na pesku i Ognjen Matović, Filip Pleskonjić, Rifat Rovčanin i Vladimir Mosurović u basketu „3 na 3“. Oni nisu krili zadovoljstvo osvajanjem medalja u Splitu.Postignutim rezultatom zadovoljan je i trener odbojkaša Samir Memović koji osvajanje bronzane medalje smatra fenomenalnim uspehom.
U Splitu se takmičilo više od 1.100 učesnika, dečaka i devojčica školskog uzrasta iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine, pa ostvareni uspeh prijepoljskih dečaka još više dobija na značajuOsim takmičenja, bilo je vremena i za mini letovanje ali i druženje sa vršnjacima iz okruženja. Sportske igre mladih su najveća amaterska manifestacija za decu do 14 godina u Evropi, a budući šampioni u raznim sportovima stekli su puno novih drugara.

Exit mobile version