Brojne sportske aktivnosti na otvaranju Dvorane Sportske akademije Douš

Direktor gradske Ustanove za sport Novi Pazar Emir Mehmedović najavio brojne sportske aktivnosti tokom svečane ceremonije otvaranju Dvorane Sportske akademije Douš u Novom Pazaru, koja je zakazana za sredu.

“Animiraćemo sportiste, kako kroz dve košarkaške utakmice u muškoj i ženskoj konkurenciji u velikoj sali, tako i kroz pokazne treninge boksera i karatista u velelepnoj sali za borilačke sportove”, rekao je Mehmedović.

Sutrašnje sportske aktivnosti u rekonstruisanoj dvorani trebalo bi da počnu u 15 časova, a od 17.30 na programu je prijateljska utakmica između košarkaša Novog Pazara i Dinamika.

“Sportski prijatelji iz beogradskog Dinamika, kao i naši košarkaši, oduševljeni su novom dvoranom i uslovima. Najavljeni su i brojni gosti iz sveta košarke”, kazao je Mehmedović.

Dvorana čiju adaptaciju je turska Kompanija Douš započela 2019. godine biče otvorena istoga dana kada i konzultat Republike Turske u Novom Pazaru, pa se među gostima očekuju i ministri spoljnih poslova dve države Mevlut Čavušoglu i Nikola Selaković.

“Iako je želja da atmosfera bude svečarska, tokom ceremonije otvaranja Dvorane Sportske akademije Douš poštovaćemo mere Vlade Republike Srbije vezane za epidemiološku situaciju, pa će hala biti popunjena do nekih 30 odsto kapaciteta”, rekao je Mehmedović.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO