Po svoj prilici, Mercedes V Class Black Crystal je luksuzniji od većine ultra-luksuznih limuzina. Za to se pobrinula firma Larte Design
Kompanija Larte Design će iskoristiti predstojeći Salon automobila u Ženevi da predstavi svoje vrhunsko dostignuće u oblasti luksuza – Mercedes V Class Black Crystal.

  
Opisujući ga kao privatni avion za puteve, Larte dizajn je unutrašnjost prepravio tako da izgleda kao ultra-luksuzna letelica. Uglavnom dominiraju koža, drvo i alkantara.

  
Postavljena je pregrada između vozača i VIP putnika, kao i električno pokretane zavese na svim prozorima. Osim vrhunskog ozvučenja, ugrađen je i biometrijski sef.

Spoljašnjost još uvek ne možemo da vidimo na pravim fotografijama, već samo render. I ona je dizajnirana tako da odmah bude jasno da se radi o više nego luksuznom vozilu.

  
Larte dizajn je postavio svoj logo umesto Mercedesovog na prednjoj masci, a specifičnost je da se uz njega nalaze i veliki kristali.

Još uvek nema detalja u vezi tehničkih karakteristika ali je izvesno da će to biti jedna od varijanti 2,1 litarskog dizelaša koji ispručuje 134, odnosno 160 i 187 konjskih snaga.

 
http://youtu.be/9YTrBbhZoHU