Naslovna Featured Istaknuto Bogata ponuda na mlečnoj pijaci

Bogata ponuda na mlečnoj pijaci

bogata-ponuda-na-mlecnoj-pijaci

Novopazarska mlečna pijaca poznata je po kvalitetnim proizvodima. Ponuda je bogata a prodaja je kod nekih prodavaca dobra dok kod nekih slaba.

Novopazarci ne mogu da zamisle obrok bez dobrog sira i kajmaka, ali i paprika u pavlaci. Od toga kakve mlečne proizvode vole, zavisi šta i gde kupuju. Cene su različite kako kažu prodavci za svakog ima po nešto.

“Ima sireva od 150 do 800. Posniji se kreću od 150 do 200, polumasni 300, punomasni 400 dinara. Ovčiji 800, mešani 600. Mladi sir 250 dinara. Imamo i surutku i papriku u pavlaci koja je po kilogramu 250 dinara. Pavlaka 230. Ništa ne mogu da izdvojim da se najviše prodaje sve se prodaje po malo. Sada se najviše, ali retko kupuje po 3 kilograma sira a najviše pola, kilo ili dva kilograma. Uglavno kupiju stalne mušterije ali ima i novih”, kazao nam je prodavac Edin Šačić.

Ukoliko želite da kupite kvalitetne mlečne proizvode najbolje mesto za to je novopazarska mlečna pijaca, jer tu ćete naći najbolje domaće sireve, kajmake i brojne druge proizvode.

A. Ademović

Exit mobile version